MOE BLOG

Březen byl skutečně úžasným měsícem plným nových výzev a úspěchů, jak v osobním, tak profesním životě. Nejprve jsem absolvovala nové školení v oblasti lékárenské kosmetiky a navíc jsem se věnovala zdokonalování svých masérských dovedností. Ale to nejdůležitější se odehrálo právě v průběhu tohoto měsíce.

OBJEMNÉ VLASY, HLADKÉ LESKLÉ LOKNY NEBO VLNY INSPIROVANÉ PLAŽOVÝMI NEBO HOLLYWOODSKÝM STYLEM?

Založení mé akademie pro balayage techniky vychází z mé touhy spojit nejlépe osvědčené postupy z celého světa s jedinečným vkusem naší místní komunity. Během mého působení v zahraničí jsem byla svědkem široké škály inovativních přístupů k úpravě vlasů, které mě naplňují nadšením a inspirací.

Připojte se k nám na události HAIR DAY, která je otevřená nejen pro kadeřníky, ale také pro všechny, kteří milují péči o vlasy. Společně objevíme tajemství plnějších vlasů, naučíme se vytvářet pohodlné plážové vlny a jednoduše si upravíme účes. Zapomeňte na složité postupy - naše setkání je plné inspirace, nových triků a příjemné atmosféry. Přijďte...

Mým snem bylo stát se ambasadorkou a technoložkou / lektorkou v oboru kadeřnictví, a dnes, díky úžasnému týmu z firmy New Flag a mé neochvějné odhodlanosti, pilnosti a vášni k mé práci, se mi tento sen splnil. Tento příběh je o tom, jak odhodlání a touha po změně mohou změnit celý váš život.

V mém salonu nejde pouze o vlasy. Chci podtrhnout tvou osobnost a jedinečnost. Mým cílem je rozzařovat tě nejen zvenčí, ale i zevnitř. Každému zákazníkovi chci poskytnout zážitek na míru, který odráží jeho individuální potřeby a přání.